Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

    

BeeSite Editor (CMS)

BeeSite Editor modulet, er grundmodulet i vores CMS løsning, dette modul er fuldt ud tilstrækkeligt til at lave en ganske almindelig hjemmeside med, og dækker langt hen ad vejen, de flestes behov.

Editoren er det man kalder en "inline editor", det vil sige at man ser siden som den ser ud på hjemmesiden. Når man klikker det sted på siden, man ønsker at redigere, "popper" redigeringsværktøjet frem, med de redigeringsmuligheder man har til rådighed.

Editoren understøtter "Drag'n'Drop" af billeder direkte på siden, så man ikke skal bøvle for meget med at få dem ind på hjemmesiden.

Nedenfor er vist et "screenshot" af editoren i brug.

Screenshoot - BeeSite Editor (CMS)

Man skal tænke "responsivt" når man laver en hjemmeside!

De fleste kender det sikkert fra mobilen, med et besøg på en hjemmeside, der ikke anvender et responsivt design - her "zoomer" man ind og ud og "skøjter" rundt på siden, for til sidst at give op og finde en anden hjemmeside, hvor det er lettere at navigere rundt og læse indholdet.

Når man opretter en hjemmeside, skal man tænke "responsivt" - man skal tilgodese at dem der besøger hjemmesiden, tilgår den via mobiltelefoner, tablets eller en computer. Et "responsivt" design, tilpasse sig automatisk de forskellige skærmstørrelser medier har.

En iPhone 6 har eksempelvis en skærmstørrelse på 750 x 1334 pixels, men når en responsive hjemmeside vises bliver dette omdannet til det halve 375 x 667 i "points" - det gør man naturligvis, for at det skal være lettere at læse indholdet på siden - og ikke mindst bliver tekst og billeder væsenligt flottere, når de bliver vist i en højere opløsning.

Vi har udarbejdet nogle "standard spalte skabeloner" som fungerer på den måde, at hvis man eksempelvis vælger en 50% 50% spalte skabelon, så indsættes der 2 lige bredde spalter på siden. Så længe de vises på en computerskærm vises de side om side, mens de på en mobil vises lodret ovenpå hinanden.

Mens man "bygger" sin side i BeeSites Editor, kan man "klikke" på en "responsive" knap, og se hvordan siden ser ud på en mobil eller tablet - det gør det en del nemmere når man opretter og redigerer sine sider.

Læs mere…

Webshop-modul

Med vores webshop-modul, kan du oprette produktmapper (grupper) og produkter, på samme nemme måde som når du opretter sider til hjemmesiden.

Ved at oprette produktmapper, laver systemet automatisk "indeks-sider" hvor alle produkterne bliver vist med en overskrift, kort beskrivelse og et "miniature-billeder" - vi har en standardløsning, som dækker de flestes behov for en webshop på nettet, men kan naturligvis "skræddersy" en løsning, så du får lige præcis det "butiksvindue" du ønsker på din hjemmeside.

Ved oprettelse af produkterne, er der en ekstra fane i editoren (længst til højre) hvor man opretter sine varelinjer, udfra disse varelinjer, vil kunderne efterfølgende kunne bestille produkter via en tilsvarende "pristabel" som fremkommer på hjemmesiden, under selve produktpræsentationen.

screenshot-produiktmodul.jpg

Læs mere…

Designer-modul

Med dette modul kan du vælge mellem forskellige færdige skabeloner, som alle er responsive - skabelonen definere i grove træk blot hvordan funktionaliteten på hjemmesiden fungerer, f.eks. om man har dropdown menu'er som navigation, eller hvordan hjemmesiden reagerer når den bliver vist på en mobiltelefon.

Som vist nedenfor, består designer-modulet af en række faneblade, hvorfra man kan styre de forskellige dele af designet - eksempelvis hvordan baggrunden på hjemmesiden ser ud, eller som vist her - hvordan Sidehovedet (headeren) ser ud på hjemmesiden

Det er naturligvis den samme "Editor", der anvendes til opsætning/redigering af Sidehoved og -fod, som anvendes alle øvrige steder i BeeSite CMS.

designer-modul-3.png

screenshoot-designer-header.jpg

Under udviklingen af designer-modulet, har vi haft fokus på at nye funktioner automatisk synkroniseres med din hjemmeside - så du slipper for at skulle "bøvle" med installation af plugins, eller diverse opdateringer - det er nemmere for os, og helt sikkert nemmere for dig ;-)

Læs mere…

Sprogmodul

Har du behov for at din hjemmeside, kan vises på flere forskellige sprog, kan du tilvælge vores sprogmodul. 

Med sprogmodulet kan du oprette alle de sprog du har behov for, og alle sider på alle sprog har deres egen selvstændige side.

For at gøre det lettere, kan man efter oprettelse af siden i et sprog, klikke på knappen "kopier til alle sproglag", hvorefter systemet opretter samme side i de forskellige sproglag, med tekst og billeder.

Det gør det nemmere at oversætte de forskellige sider, uden at skulle sætte billedmaterialet ind på siden igen.

screenshot-sprogmodul.jpg

Ovenstående skærmbillede, viser sprogmodulet i "aktion" - øverst kan man se de sproglag, der er oprettet til hjemmesiden, og ved at klikke på de enkelte sproglag, kan man redigere indholdet for det enkelte sprog.

Uanset hvilken "fane" man har valgt i editoren, bliver sproglagene vist øverst på siden, så man ikke er i tvivl om hvilket sprog man er ved at redigere.

Læs mere…

Nyhedsbrevmodul

Med dette modul integreret i din hjemmeside, kan du fastholde kontakten til dine kunder, og dem der ønsker at følge med i hvad der sker af nyt i din virksomhed eller på din hjemmeside.

Ved opsætning af modulet kan der oprettes forskellige nyhedsgrupper, som brugeren kan tilmelde sig. 

Det kunne eksempelvis være en idrætsforening, hvor der er flere afdelinger - her kan brugeren så tilmelde sig nyheder fra eksempelvis fodbold eller håndbold, og modtager således kun nyhedsbreve når der sendes ud til disse nyhedsgrupper.

Man kan som administrator/webmaster dog vælge at sende ud til alle grupper på én gang, hvis man eksempelvis har en generel nyhed der skal ud til alle, f.eks. hvis der kører et arrangement som alle afdelinger kan deltage i.

 

Nyhedsbrevmodul

Læs mere…

Bruger-modul

Hvis der er flere personer der skal kunne redigere i hjemmesiden, og man ikke ønsker at styre hvem der har adgang til at redigere hvad på hjemmesiden, så skal man "koble" brugermodulet på.

Som administrator kan man oprette brugere og tildele dem rettigheder til hvilke mapper og dokumenter de må kunne tilgå via CMS'et - har man flere modulet koblet til hjemmesiden, kan man ligeledes definere hvilke moduler den enkelte bruger må benytte.

Det kunne eksempelvis være modulet til at udsende nyhedsbreve med, det er jo ikke lige sikkert at man ønsker at "praktikanten" som er ved at oprette nogle sider, ligeledes lige kan sende nyhedsbreve ud til samtlige kunder.

bruger-modul.png

Læs mere…